VACATURE GZ PSYCHOLOOG

 

DE PRAKTIJK

De Gooise Psychologen Praktijk is een kleinschalige, dynamische, vrijgevestigde praktijk met locaties in Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Ons team bestaat uit een Psychotherapeut, GZ-psychologen en een basispsycholoog. Tevens hebben wij opleidingsplekken voor de opleiding tot Psychotherapeut en GZ-psycholoog.

Binnen de praktijk bieden we onderzoek en behandeling binnen de GB-GGZ en S-GGZ. We werken samen met een vrijgevestigd psychiater die bij ons in de praktijk spreekuur houdt en met onze collega’s van de Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd.

Wil je een indruk krijgen van de praktijk, de collega’s en ons aanbod, bezoek dan onze website: www.gooisepsychologen.nl

We zijn per direct op zoek naar een

GZ Psycholoog (min 24 uur per week)

DE FUNCTIE

Je verricht zelfstandig intakes, diagnostisch onderzoek en behandelingen bij een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en woont het wekelijks teamoverleg bij. Het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen en PioG’s behoort tot het takenpakket.

WE VRAGEN

We zoeken collega’s die enkele jaren ervaring hebben binnen de GB-GGZ en S-GGZ, zelfstandig kunnen werken en graag mee willen denken over het zorgaanbod dat wij leveren. BIG-registratie is een vereiste. Bij voorkeur ben je geschoold in EMDR.

WIJ BIEDEN

Een leuke en uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van de collega’s is er een uitdagende werkomgeving. Er wordt onderling samengewerkt en er  is wekelijks intervisie- en multidisciplinair overleg. Verder kenmerkt de praktijk zich door een informele en collegiale sfeer waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je salaris is marktconform en afhankelijk van kennis en werkervaring. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en er is een jaarlijks studiebudget.

Ben je een ondernemer en wil je als ZZP-ér aan de slag? Ook die mogelijkheid is bespreekbaar.

REAGEREN

Lijkt het je leuk om in een kleinschalige praktijk te werken en deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en cv naar onze praktijkmanager: pim@gooisepsychologen.nl.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Pim Jalvingh. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).