VACATURE GZ PSYCHOLOOG

DE PRAKTIJK

De Gooise Psychologen Praktijk is een praktijk voor GB-GGZ en S-GGZ met locaties in Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit, korte lijnen en klantvriendelijkheid voorop staat. Ons team van behandelaren wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager. De praktijk is een opleidingsplek voor GZ-psychologen en psychotherapeuten. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

Wij zijn per op zoek naar een

GZ Psycholoog (min 24 uur per week)

DE FUNCTIE

Als GZ-psycholoog zal je intakes doen en in samenspraak met de cliënt behandelplannen opstellen. Je voert zelfstandig evidence based behandelingen uit binnen (met name) de GB-GGZ. Ook word je ingezet bij het begeleiden van junior-collega’s en/of PioG’s. Je woont ons wekelijks teamoverleg bij waar aandacht is voor deskundigheidsbevordering en intervisie. Binnen onze praktijk zal je werken met een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden.

Je voert je werkzaamheden voor een deel uit op onze hoofdlocatie maar zult ook werkzaam zijn op één of meerdere van onze nevenlocaties in bijvoorbeeld een gezondheidscentrum. Over het algemeen werk je op zo’n locatie met een collega-behandelaar.

Mocht je affiniteit (of ervaring) hebben met kwaliteitsmanagement dan zou deze functie ook voor een deel ingevuld kunnen worden met beleidstaken op dat gebied.

 

WE VRAGEN

Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en hebt enkele jaren ervaring, bij voorkeur binnen de GB-GGZ. Bij voorkeur ben je geschoold in EMDR. Wij hebben gemerkt dat collega’s met affiniteit met het werken in een kleinschalige organisatie goed bij ons op hun plek zijn.

 

WIJ BIEDEN

Je zou op korte termijn kunnen starten in deze leuke en uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van het team is er een uitdagende werkomgeving.

Onze praktijk is niet cao-gebonden maar biedt een bruto maandsalaris tussen € 3.835 en € 5.848 (cao GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. Inschaling wordt bepaald door het aantal jaren werkervaring. De overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld (vakantiedagen, pensioen, vakantietoeslag, studiebudget).

 

REAGEREN

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV naar onze praktijkmanager Pim Jalvingh: pim@gooisepsychologen.nl

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze praktijkmanager. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).

 

PROCEDURE

Deze vacature is geplaatst: maart 2023.

Reageren kan zolang deze vacature op onze website staat en betekent dat wij spoedig na ontvangst van je sollicitatie zullen beoordelen of een kennismaking zinvol is.  Als dat het geval is hopen we elkaar snel te ontmoeten om de mogelijkheden te bespreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld