Verschillende locaties in 't Gooi

De Gooise Psychologen Praktijk is actief in het Gooi op zeven verschillende locaties in Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. De hoofdvestiging zit op de Jan van Brakelstraat in Huizen, hier zit ook de administratie van de praktijk.

Met de pijltjes naar links en rechts kunt u alle verschillende vestigingen bekijken, inclusief de contactgegevens en routebeschrijvingen.

Wij zijn er voor u

Of het nu Generalistische Basis GGZ betreft, onvergoede zorg of Specialistische GZZ, de psychologen en psychotherapeuten van de Gooise Psychologen Praktijk zijn er voor u. Om niet verdwaald te raken in de wirwar van termen, leggen we u duidelijk uit welke zorg we bieden en wat de kosten zijn.

Zet de volgende stap omhoog

U kunt zich telefonisch of digitaal bij onze praktijk aanmelden. Telefonisch aanmelden kan bij één van onze praktijkondersteuners: Marijke Jansen of Brenda Evers. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur op nummer 035-5230417. Ze zullen uw gegevens noteren en u vragen kort te formuleren wat de klachten zijn waarvoor u hulp zoekt.

U kunt uiteraard ook een aanmelding doen via deze website met behulp van de knop hieronder. Vult u dit alstublieft volledig in. Wij nemen dan binnen  twee (werk)dagen contact met u op.