Aanmeldstop Menzis en VGZ

Voor verzekerden van Menzis en VGZ (en onderliggende labels) hebben wij helaas een aanmeldstop omdat wij ons zorgkostenplafond voor dit jaar hebben bereikt. Het Zorgkostenplafond houdt in dat wij maar een beperkt bedrag per jaar mogen declareren bij deze verzekeringen. Wij hebben veel verzekerden in behandeling waardoor ons budget bereikt is.

 

U kunt contact opnemen met de zorgadviseur van uw verzekering om hulp te krijgen bij het vinden van zorg.

Aanmelden in 4 simpele stappen

Stap 1: Start met invullen van ons aanmeldingsformulier door onderaan deze pagina op de button te klikken. Vergeet niet uw verwijsbrief te uploaden. Het formulier wordt versleuteld naar ons verzonden.

Stap 2: Zodra we uw aanmelding hebben verwerkt, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. U ontvangt tevens een e-mail, gestuurd door gooise@GGZportal.nl,  om een cliëntenportaal te activeren. Dit portaal gebruiken wij om met u te communiceren op een veilige manier. U kunt hier ook uw afspraken in terug vinden en documenten in lezen.

Stap 3: Indien wij uw zorgvraag in behandeling kunnen nemen, ontvangt u binnen 5-10 werkdagen een e-mail ter bevestiging. Indien we meer informatie nodig hebben om uw zorgvraag te kunnen beoordelen, nemen wij contact met u op.

Stap 4: Wij plaatsen u op onze wachtlijst ( klik hier voor onze actuele wachtlijst) en nemen contact met u op zodra er een plek is om een intake te plannen.

Problemen met invullen en/of versturen van de aanmelding?
U kunt ons bereiken per telefoon via 035-5230417 op werkdagen tussen 08.30-12.30

De Gooise Psychologenpraktijk biedt geen behandeling bij:

  • Ernstige verstandelijke beperkingen

  • Ernstig middelenmisbruik / verslaving

  • Acute crisissituaties

Indien er sprake is van een crisis situatie, neem dan contact op met uw huisarts of met de huisartsenpost

Voor minderjarigen.

Onder de 18? Kinderen en jongeren tot 18 jaar dienen zich aan te melden bij de Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd.
Gooise Psychologen Praktijk 260e Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk 035-231111  www.gooisepraktijk.nl
Aanmelden kan ook via de onderstaande oranje knop, je wordt dan automatisch doorverwezen naar de website van de Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd

In verband met de privacy is deze pagina beveiligd met een SSL certificaat en wordt alle informatie in onze formulieren versleuteld verstuurd.