DE PRAKTIJK

De Gooise Psychologen Praktijk is een praktijk voor GB-GGZ en S-GGZ met locaties in Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. Ons team van Psychotherapeuten en GZ-psychologen wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager. We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staat. De praktijk is een opleidingsplek voor GZ psychologen en Psychotherapeuten. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

Wij zijn per 1 maart op zoek naar een

 

Basispsycholoog met interesse in opleiding tot GZ-Psycholoog

(32 tot 36 uur p/wk)

 

DE FUNCTIE

Je zal onder supervisie van een regiebehandelaar werkzaam zijn als behandelaar binnen de GB-GGZ. Hierbij ga je werken met een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden.

 

WE VRAGEN

Je hebt psychologie gestudeerd en hebt ervaring binnen de GB-GGZ en/of als POH-GGZ,.  Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken, beschikt over goede sociale vaardigheden en uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 

WIJ BIEDEN

Per 1 maart 2021 een leuke en uitdagende baan voor 32-36 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van het team is er een uitdagende werkomgeving. Een opleidingsplek tot gezondheidzorgpsycholoog (volwassenen en ouderen), in samenwerking met RINO Utrecht, behoort tot de mogelijkheden. De opleiding start 2e helft 2021. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring.

 

REAGEREN

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 22 januari   naar onze praktijkmanager Pim Jalvingh: pim@gooisepsychologen.nl

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze praktijkmanager. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).