Gooise Psychologen Praktijk psycholoog-gesprek Pagina niet gevonden  Gooise Psychologen Praktijk

Gooise Psychologen Praktijk

Welkom bij de Gooise Psychologen Praktijk

Wij hebben een totaal vernieuwde en beveiligde website. Wellicht bent u op deze pagina gekomen omdat u via bijv. Google naar een niet meer bestaande pagina bent gestuurd.

Op deze pagina vindt u links naar alle informatie die u zoekt. U kunt zich aanmelden, informatie opvragen, ons Blog lezen of kennismaken met de leden van ons team.

Zoekt u bepaalde informatie? Dat kan heel gemakkelijk met de zoekfunctie op onze website. Rechtsboven ziet u een icoontje van een vergrootglas. Daarmee heeft u zo de juiste info te pakken!

Heeft u nog vragen? Via de contactpagina kunt u contact mrt ons opnemen of bel ons even.

Onze nieuwe website voldoet aan de hoogste standaard met betrekking tot veiligheid en privacy. Alle aanmeldingen worden beveiligd verstuurd door middel van een SSL certificaat. Wij hopen dat u het gebruikersgemak van de nieuwe website als positief zult ervaren. Heeft u toch nog aanmerkingen of wilt u verbeteringen zien? Laat het ons gerust weten.

Dank u wel.

het team van de Gooise Psychologen Praktijk

Hulp dichtbij huis

Onze behandelaren hebben diverse specialisaties en werken vanuit verschillende praktijklocaties in het Gooi. Zo werken wij vanuit verschillende huisartspraktijken en gezondheidscentra in de regio. Onze hulp is dus altijd dichtbij.

Verschillende locaties in 't Gooi

De Gooise Psychologen Praktijk is actief in het Gooi op zeven verschillende locaties in Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. Onze hoofdvestiging bevindt zich in de Jan van Brakelstraat in Huizen, hier zit ook de administratie van de praktijk. Met de pijltjes kunt u de verschillende vestigingen bekijken, inclusief de contactgegevens en routebeschrijvingen.

Wij zijn er voor u

Of het nu Generalistische Basis GGZ betreft, onvergoede zorg of Specialistische GZZ, de psychologen en psychotherapeuten van de Gooise Psychologen Praktijk zijn er voor u. Om niet verdwaald te raken in de wirwar van termen, leggen we u duidelijk uit welke zorg we bieden en wat de kosten zijn.

Zet de volgende stap omhoog

U kunt zich telefonisch of digitaal bij onze praktijk aanmelden. Telefonisch aanmelden kan bij één van onze praktijkondersteuners: Marijke Jansen of Brenda Evers. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur op nummer 035-5230417. Ze zullen uw gegevens noteren en u vragen kort te formuleren wat de klachten zijn waarvoor u hulp zoekt.

U kunt uiteraard ook een aanmelding doen via deze beveiligde website met behulp van de knop hieronder. Vul het digitale formulier alstublieft zo volledig mogelijk in. Onze aanmeldcoordinator neemt de aanmedling in behandeling. Indien er vragen zijn nemt zij contact op. Anders plaatsen wij u op de wachtlijst en nemen wij contact op zodra er plek is voor een intake.