VACATURE PSYCHOTHERAPEUT / GZ-PSYCHOLOOG

 

DE PRAKTIJK

De Gooise Psychologen Praktijk is een kleinschalige, dynamische, vrijgevestigde praktijk met locaties in Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop.

Ons team bestaat uit een Psychotherapeut, GZ-psychologen en een basispsycholoog. Tevens hebben wij opleidingsplekken voor de opleiding tot Psychotherapeut en GZ-psycholoog.

Binnen de praktijk bieden we onderzoek en behandeling binnen de GB-GGZ en S-GGZ. We werken samen met een vrijgevestigd psychiater die bij ons in de praktijk spreekuur houdt en met onze collega’s van de Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd.

Wil je een indruk krijgen van de praktijk, de collega’s en ons aanbod bezoek dan onze website: www.gooisepsychologen.nl

We zijn per direct op zoek naar een

Psychotherapeut (min 24 uur per week)

en een

GZ-Psycholoog (min 24 uur per week

DE FUNCTIE

Je verricht zelfstandig intakes, diagnostisch onderzoek en behandelingen bij een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en woont het wekelijks teamoverleg bij.

Het geven van werkbegeleiding van basispsychologen en PioG’s behoort tot het takenpakket.

 

WE VRAGEN

We zoeken collega’s die enkele jaren ervaring hebben binnen de GB-GGZ en S-GGZ, zelfstandig kunnen werken en graag mee willen denken over het zorgaanbod dat wij leveren. BIG-registratie is een vereiste. Bij voorkeur ben je geschoold in EMDR.

 

WIJ BIEDEN

Een leuke en uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van de collega’s is er een uitdagende werkomgeving. Er wordt onderling samengewerkt en is een wekelijks intervisie- en multidisciplinair overleg. Verder kenmerkt de praktijk zich door een informele en collegiale sfeer waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je salaris lis marktconform en afhankelijk van kennis en werkervaring. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en er is een jaarlijks studiebudget.

Ben je een ondernemer en wil je als ZZP-ér aan de slag? Ook die mogelijkheid is bespreekbaar.

 

REAGEREN

Lijkt het je leuk om in een kleinschalige praktijk te werken en deel uitmaken van ons team? Stuur dan je motivatie en cv uiterlijk 1 oktober 2020 naar onze praktijkmanager: pim@gooisepsychologen.nl.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Pim Jalvingh. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).

DE PRAKTIJK

De Gooise Psychologen Praktijk is een praktijk voor GB-GGZ en S-GGZ met locaties in Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. Ons team van Psychotherapeuten en GZ-psychologen wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager. We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staat. De praktijk is een opleidingsplek voor GZ psychologen en Psychotherapeuten. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

 

Wij zijn per 1 maart op zoek naar een

 

Basispsycholoog met interesse in opleiding tot GZ-Psycholoog

(32 tot 36 uur p/wk)

 

DE FUNCTIE

Je zal onder supervisie van een regiebehandelaar werkzaam zijn als behandelaar binnen de GB-GGZ. Hierbij ga je werken met een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden.

 

WE VRAGEN

Je hebt psychologie gestudeerd en hebt ervaring binnen de GB-GGZ en/of als POH-GGZ,.  Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken, beschikt over goede sociale vaardigheden en uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 

WIJ BIEDEN

Per 1 maart 2021 een leuke en uitdagende baan voor 32-36 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van het team is er een uitdagende werkomgeving. Een opleidingsplek tot gezondheidzorgpsycholoog (volwassenen en ouderen), in samenwerking met RINO Utrecht, behoort tot de mogelijkheden. De opleiding start 2e helft 2021. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring.

 

REAGEREN

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 22 januari   naar onze praktijkmanager Pim Jalvingh: pim@gooisepsychologen.nl

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze praktijkmanager. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).