VACATURE: Basis Psycholoog (32 tot 36 uur p/wk)

 

DE PRAKTIJK

De Gooise Psychologen Praktijk is een praktijk voor GB-GGZ en S-GGZ met locaties in Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. Ons team van Psychotherapeuten en GZ-psychologen wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager. We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staat. De praktijk is een opleidingsplek voor GZ psychologen en Psychotherapeuten. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

 

DE FUNCTIE

Je zal onder supervisie van een regiebehandelaar werkzaam zijn als behandelaar binnen de GB-GGZ. Hierbij ga je werken met een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden. Je zal deels werkzaam zijn als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk. Hier verricht je de werkzaamheden zelfstandig maar wordt supervisie geboden.

 

WE VRAGEN

Je hebt psychologie gestudeerd en hebt ervaring binnen de GB-GGZ en/of als POH-GGZ,.  Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken, beschikt over goede sociale vaardigheden en uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 

WIJ BIEDEN

Per 1 oktober 2019 een leuke en uitdagende baan voor 32-36 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van het team is er een uitdagende werkomgeving. De praktijk biedt uitstekende begeleiding en mogelijkheden om kennis te verbreden. De praktijk biedt tevens de mogelijkheid tot een GZ opleiding. Het salaris is marktconform.

 

REAGEREN

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV vóór 1 september  naar onze praktijkmanager Pim Jalvingh: [email protected]

Voor vragen over de vacature kun je tevens contact opnemen met de praktijkmanager per e-mail of telefonisch op telefoonnummer 035-5230417

Gooise Psychologen Praktijk consulting-1024x683-300x450 Vacatures  Gooise Psychologen Praktijk
Gooise Psychologen Praktijk psycholoog-gesprek-300x300 Vacatures  Gooise Psychologen Praktijk