Gooise Psychologen Praktijk aanmelden-happy-300x200 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk
Gooise Psychologen Praktijk laptop-computer-macbook-writing-screen-apple-13-pxhere.com_-300x200 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk
Gooise Psychologen Praktijk psycholoog-gesprek-300x435 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk

Onze website is veilig

De website van de Gooise Psychologen Praktijk is beveiligd met een SSL certificaat en voldoet daarmee aan de hoogste standaard op het gebied van veiligheid. Uw aanmelding wordt beveiligd naar ons verzonden en vertrouwelijk behandeld.

Wij adviseren u voordat u zich aanmeldt te kijken of er een wachtlijst is. Dat kan via deze link

Aanmeldstop Basis GGZ

Helaas moeten wij u berichten dat we vanaf 25 juni 2018 een aanmeldstop voor de Basis GGZ volwassenen hebben moeten instellen.

De wachttijd voor de Gespecialiseerde GGZ volwassenen is ongeveer 5 maanden.

Cliënten die zich aanmelden voor de Basis GGZ kunnen wij, mede door de komende vakantieperiode, niet meer binnen een acceptabele periode uitnodigen voor een eerste afspraak, de wachttijd is opgelopen tot boven de 10 weken.

Omdat niemand er bij gebaat is om een lange tijd op een
wachtlijst te worden geplaatst zullen we derhalve vanaf heden geen nieuwe aanmeldingen aannemen en u terugverwijzen naar de arts of zorgverzekering voor eventuele zorgbemiddeling.

Vooralsnog zal de aanmeldstop tot 1 september 2018 gelden.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunt u nog wel verwijzen naar onze jeugdpraktijk: Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd (035-5231111; www.gooisepraktijk.nl). De wachttijd voor GB-GGZ en S-GGZ voor jeugd is momenteel 10 weken.

Aanmeldformulier

Gooise Psychologen Praktijk

U kunt zich alleen nog telefonisch aanmelden voor Gespecialiseerde GGZ via telefoonnummer: 035-5230417. De wachttijd bedraagt 5 maanden.

Aangemeld? Wat nu?

Wat gebeurt er nu?

Wanneer u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld krijgt u automatisch een email bevestiging. U hoeft verder niets te doen. Wij nemen binnen  twee (werk)dagen contact met u op om verdere details te bespreken.

Moet ik nog iets doen?

Nee, wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wij verwerken uw aanmelding binnen vijf werkdagen. We houden deze termijn aan omdat we de aanmelding in ons team willen bespreken waarbij gekeken wordt welke psycholoog het best aansluit bij uw problematiek. Zodra dit bekend is, zal de betreffende psycholoog contact met u opnemen voor het inplannen van de eerste afspraak.

Is er een wachtlijst?

Het kan zijn dat er een wachtlijst is. De wachtlijsten zijn altijd terug te vinden op onze website. Om de actuele wachtlijsten te bekijken, klik hier.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wilt u weten wat onze werkwijze is, wat de kosten zijn en of uw behandeling vergoed wordt. Is het eigen risico van toepassing? Deze vragen en andere beantwoorden we graag. We leggen het graag op onze website uit, maar ook tijdens het voorgesprek maken we alle (eventuele) kosten inzichtelijk. De tarieven vind u hier.

Ik heb geen verwijsbrief, wat nu?

Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts, deze kan zorg dragen voor een verwijsbrief. Om voor vergoeding in aanmerking te komen vereist de zorgverzekering een verwijsbrief.

Onze therapeuten hebben met de meeste verzekeringen overeenkomsten afgesloten zodat u als cliënt hiervoor geen eigen bijdrage hoeft te betalen. De zorg gaat wel ten laste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw situatie kan het zo zijn dat bepaalde zorg niet wordt vergoed. Wij informeren u van tevoren over de kosten.

Gooise Psychologen Praktijk gpplogo-origineelzonder-wit-zijkant-300x79 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk

Voor minderjarigen

Voor minderjarigen geldt dat zij zich kunnen aanmelden via onze jeugdpraktijk, de Gooise Praktijk voor Kind & Jeugd. Dat kan via de oranje knop. Je wordt dan doorverwezen naar de juiste pagina.

Voor verwijzers

Indien u als verwijzer een aanmelding wilt doen gebruikt u dan het daarvoor bestemde formulier.