Aanmeldformulier

Gooise Psychologen Praktijk

A. Algemene gegevens


U vindt uw BSN nummer op uw paspoort, rijbewijs en identiteitskaart


MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag


HuizenBlaricum BijvanckBlaricum LloodsEemnesLaren

B. KLACHTEN

Problemen met agressieVerslavingsproblemenPsychotische belevingenSeksuele problemenFinanciële problemenWerk- of studieproblemenZelfmoordgedachten- of poging


C. DAGELIJKS LEVEND. LICHAMELIJKE GEGEVENS
E. ADMINISTRATIEF

UPLOADEN VERWIJSBRIEF


AVG & PRIVACY

Onze website is beveiligd met een SSL certificaat waardoor alle informatie die u opgeeft gecodeerd en veilig verzonden wordt en niet onderschept kan worden. Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens.
U dient hier "Ja" aan te vinken
Ja, ik ga akkoord


Aangemeld? Wat nu?

Wat gebeurt er nu?

Wanneer u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld krijgt u automatisch een email bevestiging. U hoeft verder niets te doen. Als u een verwijzing heeft meegestuurd, plaatsen wij u op de wachtlijst. Heeft u nog geen verwijzing meegestuurd? Dan verzoeken wij u om de verwijzing aan ons door te sturen. Dat kan door de verwijzing te uploaden of op te sturen naar ons postadres. Mochten wij vragen hebben, dan nemen wij contact met u op.

Moet ik nog iets doen?

Nee, indien wij vragen hebben dan nemen wij contact met u op. Wij verwerken uw aanmelding binnen vijf werkdagen. We houden deze termijn aan omdat we de aanmelding in ons team willen bespreken waarbij gekeken wordt welke psycholoog het best aansluit bij uw problematiek. Daarna plaatsen wij u op onze wachtlijst. Zodra u aan de beurt bent nemen wij contact met u op voor een intake.

Is er een wachtlijst?

Het kan zijn dat er een wachtlijst is. De wachtlijsten zijn altijd terug te vinden op onze website. Om de actuele wachtlijsten te bekijken, klik hier.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wilt u weten wat onze werkwijze is, wat de kosten zijn en of uw behandeling vergoed wordt. Is het eigen risico van toepassing? Deze vragen en andere beantwoorden we graag. We leggen het graag op onze website uit, maar ook tijdens het voorgesprek maken we alle (eventuele) kosten inzichtelijk. De tarieven vind u hier.

Ik heb geen verwijsbrief, wat nu?

Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts, deze kan zorg dragen voor een verwijsbrief. Om voor vergoeding in aanmerking te komen vereist de zorgverzekering een verwijsbrief.

Onze therapeuten hebben met de meeste verzekeringen overeenkomsten afgesloten zodat u als cliënt hiervoor geen eigen bijdrage hoeft te betalen. De zorg gaat wel ten laste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw situatie kan het zo zijn dat bepaalde zorg niet wordt vergoed. Wij informeren u van tevoren over de kosten.

Gooise Psychologen Praktijk gpplogo-origineelzonder-wit-zijkant-300x79 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk

Wachttijd

Om onze wachtlijst te bekijken klikt u hier.

Voor minderjarigen

Voor minderjarigen geldt dat zij zich kunnen aanmelden via onze jeugdpraktijk, de Gooise Praktijk voor Kind & Jeugd. Dat kan via de oranje knop. Je wordt dan doorverwezen naar de juiste pagina.

Voor verwijzers

Indien u als verwijzer een aanmelding wilt doen gebruikt u dan het daarvoor bestemde formulier.