Gooise Psychologen Praktijk aanmelden-happy-300x200 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk
Gooise Psychologen Praktijk laptop-computer-macbook-writing-screen-apple-13-pxhere.com_-300x200 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk
Gooise Psychologen Praktijk psycholoog-gesprek-300x435 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk

Veilig en eenvoudig

De website van de Gooise Psychologen Praktijk is beveiligd met een SSL certificaat en voldoet daarmee aan de hoogste standaard op het gebied van veiligheid. Uw aanmelding wordt beveiligd naar ons verzonden en vertrouwelijk behandeld.

Vult u het formulier zo volledig mogelijk in.

Kosten

In de vergoede zorg wordt gesproken van Basis-Generalistische GGZ en Specialistische GGZ. Onze therapeuten hebben met de meeste verzekeringen overeenkomsten afgesloten zodat u als cliënt hiervoor geen eigen bijdrage hoeft te betalen. De zorg gaat wel ten laste van uw eigen risico. Wij bieden ook onvergoede zorg. Voor meer informatie over de Tarieven kunt u hier klikken.

Aanmeldformulier

Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd

U vindt uw BSN nummer op uw paspoort, rijbewijs en identiteitskaart

Ja, ik ben 18+Nee ik ben minderjarig

Voor minderjarigen geldt: aanmelden kan via de website van onze zusterpraktijk: De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd. Klik daarvoor op de knop rechts of klik hier.


Een verwijsbrief van uw (huis)arts is noodzakelijk als u de kosten van uw behandeling bij de Gooise Psychologen Praktijk door uw zorgverzekering wilt laten vergoeden.


Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van de Gooise Psychologen Praktijk
Ja, ik ga akkoord

Aangemeld? Wat nu?

Wat gebeurt er nu?

Wanneer u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld krijgt u automatisch een email bevestiging. U hoeft verder niets te doen. Wij nemen binnen  twee (werk)dagen contact met u op om verdere details te bespreken.

Moet ik nog iets doen?

Nee, wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wij verwerken uw aanmelding binnen vijf werkdagen. We houden deze termijn aan omdat we de aanmelding in ons team willen bespreken waarbij gekeken wordt welke psycholoog het best aansluit bij uw problematiek. Zodra dit bekend is, zal de betreffende psycholoog contact met u opnemen voor het inplannen van de eerste afspraak.

Is er een wachtlijst?

Het kan zijn dat er een wachtlijst is. De wachtlijsten zijn altijd terug te vinden op onze website. Om de actuele wachtlijsten te bekijken, klik hier.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wilt u weten wat onze werkwijze is, wat de kosten zijn en of uw behandeling vergoed wordt. Is het eigen risico van toepassing? Deze vragen en andere beantwoorden we graag. We leggen het graag op onze website uit, maar ook tijdens het voorgesprek maken we alle (eventuele) kosten inzichtelijk. De tarieven vind u hier.

Ik heb geen verwijsbrief, wat nu?

Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts, deze kan zorg dragen voor een verwijsbrief. Om voor vergoeding in aanmerking te komen vereist de zorgverzekering een verwijsbrief.

Onze therapeuten hebben met de meeste verzekeringen overeenkomsten afgesloten zodat u als cliënt hiervoor geen eigen bijdrage hoeft te betalen. De zorg gaat wel ten laste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw situatie kan het zo zijn dat bepaalde zorg niet wordt vergoed. Wij informeren u van tevoren over de kosten.

Gooise Psychologen Praktijk gpplogo-origineelzonder-wit-zijkant-300x79 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk

Voor minderjarigen

Voor minderjarigen geldt dat zij zich kunnen aanmelden via onze zusterpraktijk, de Gooise Praktijk voor Kind & Jeugd. Dat kan via de oranje knop. Je wordt dan doorverwezen naar de juiste pagina.

Voor verwijzers

Indien u als verwijzer een aanmelding wilt doen gebruikt u dan het daarvoor bestemde formulier.