Aanmelden – stap 1

Gooise Psychologen Praktijk

Vul dit korte aanmeldformulier in. U ontvangt direct bericht per email. Ontvangt u de email niet? Check dan uw spambox of neem contact met ons op per telefoon.

Ja, ik ben 18+Nee ik ben minderjarig

Voor minderjarigen geldt: aanmelden kan via de website van onze zusterpraktijk: De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd. Klik daarvoor op de knop rechts of klik hier.

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens.
U dient hier "Ja" aan te vinken
Ja, ik ga akkoord

Aangemeld? Wat nu?

Wat gebeurt er nu?

Wanneer u dit aanmeldingsformulier heeft ingevuld krijgt u automatisch direct een email ter bevestiging. U krijgt ook per email instructies om uw aanmelding te voltooien.

Wanneer u geen email ontvangt, check dan uw spam box, of bel ons.

Moet ik nog iets doen?

U ontvangt na aanmelding binnen een minuut een email. Geen mail ontvangen? Kijk in uw spam box of bel ons. In de mail leggen we uit hoe u de aanmelding compleet kunt maken.  Daarna nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Wij verwerken uw aanmelding binnen vijf werkdagen. We houden deze termijn aan omdat we de aanmelding in ons team willen bespreken waarbij gekeken wordt welke psycholoog het best aansluit bij uw problematiek. Zodra dit bekend is, zal de betreffende psycholoog contact met u opnemen voor het inplannen van de eerste afspraak.

Is er een wachtlijst?

Het kan zijn dat er een wachtlijst is. De wachtlijsten zijn altijd terug te vinden op onze website. Om de actuele wachtlijsten te bekijken, klik hier.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wilt u weten wat onze werkwijze is, wat de kosten zijn en of uw behandeling vergoed wordt. Is het eigen risico van toepassing? Deze vragen en andere beantwoorden we graag. We leggen het graag op onze website uit, maar ook tijdens het voorgesprek maken we alle (eventuele) kosten inzichtelijk. De tarieven vind u hier.

Ik heb geen verwijsbrief, wat nu?

Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts, deze kan zorg dragen voor een verwijsbrief. Om voor vergoeding in aanmerking te komen vereist de zorgverzekering een verwijsbrief.

Onze therapeuten hebben met de meeste verzekeringen overeenkomsten afgesloten zodat u als cliënt hiervoor geen eigen bijdrage hoeft te betalen. De zorg gaat wel ten laste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw situatie kan het zo zijn dat bepaalde zorg niet wordt vergoed. Wij informeren u van tevoren over de kosten.

Gooise Psychologen Praktijk gpplogo-origineelzonder-wit-zijkant-300x79 Aanmelden stap 1  Gooise Psychologen Praktijk

Wachttijd

De wachttijd voor de GB GGZ is ongeveer 12 weken.

De wachttijd voor de Gespecialiseerde GGZ volwassenen is ongeveer 4 maanden.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen zich aanmelden bij de Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd (035-5231111; www.gooisepraktijk.nl).

Voor minderjarigen

Voor minderjarigen geldt dat zij zich kunnen aanmelden via onze jeugdpraktijk, de Gooise Praktijk voor Kind & Jeugd. Dat kan via de oranje knop. Je wordt dan doorverwezen naar de juiste pagina.

Voor verwijzers

Indien u als verwijzer een aanmelding wilt doen gebruikt u dan het daarvoor bestemde formulier.