Aanmelden

Gooise Psychologen Praktijk

Vul dit korte aanmeldformulier in. U ontvangt direct een bericht per e-mail. Ontvangt u de e-mail niet? Check dan uw spambox of neem contact met ons op per telefoon.

Ja, ik ben 18+Nee ik ben minderjarig

Voor minderjarigen geldt: aanmelden kan via de website van onze zusterpraktijk: De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd. Klik daarvoor op de knop rechts of klik hier.

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens.
U dient hier "Ja" aan te vinken
Ja, ik ga akkoord

Aangemeld? Wat nu?

Wat gebeurt er nu?

Wanneer u dit aanmeldingsformulier heeft ingevuld dan krijgt u direct een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan instructies om uw aanmelding te voltooien.

Wanneer u geen e-mail ontvangt, controleer dan uw spam box of bel ons op telefoonnummer 035-5230417.

Moet ik nog iets doen?

U ontvangt na uw initiele aanmelding een e-mail met een link om een vragenlijst in te vullen.. Geen e-mail ontvangen? Kijk dan in uw spam box of neem contact met ons op per telefoon. In de e-mail leggen we u uit hoe u de aanmelding compleet kunt maken.  Wij verwerken uw aanmelding binnen drie werkdagen.

Is er een wachtlijst?

Onze wachtlijst is terug te vinden op onze website. Om de actuele wachtlijsten te bekijken, klik hier.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wilt u weten wat onze werkwijze is, wat de kosten zijn en of uw behandeling vergoed wordt. Is het eigen risico van toepassing? Deze vragen en andere beantwoorden we graag. U kunt de antwoorden vinden op onze website. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. De tarieven vind u hier.

Ik heb geen verwijsbrief, wat nu?

Om voor vergoeding in aanmerking te komen vereist de zorgverzekering een verwijsbrief. Indien u geen verwijsbrief heeft, adviseren wij u contact op te nemen met de huisarts.

Onze therapeuten hebben met de meeste verzekeringen overeenkomsten afgesloten zodat u als cliënt hiervoor geen eigen bijdrage hoeft te betalen. De zorg gaat wel ten laste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw situatie kan het zo zijn dat bepaalde zorg niet wordt vergoed. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen of uw zorgverzekeraar raadplegen.

Sectie

Empty section. Edit page to add content here.
Gooise Psychologen Praktijk gpplogo-origineelzonder-wit-zijkant-300x79 Aanmelden  Gooise Psychologen Praktijk

Wachtlijst

Voor de actuele wachtlijst klijk hier

Voor minderjarigen

Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen zich aanmelden bij de Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd (035-5231111; www.gooisepraktijk.nl).

Dat kan via de oranje knop. Je wordt dan doorverwezen naar de juiste pagina.

Voor verwijzers

Indien u als verwijzer een aanmelding wilt doen gebruikt u dan het daarvoor bestemde formulier.