Contact

 

Via telefoonnummer 035-5230417 kunt u onze praktijk op de Jan van Brakelstraat bereiken.

Op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur is de praktijk bereikbaar via de praktijkondersteuner Marijke Jansen of Brenda Evers. U kunt bij hen terecht met vragen over gemaakte afspraken, bereikbaarheid van de psychologen, het afzeggen van een afspraak, het doorgeven van een boodschap aan één van de psychologen en administratieve zaken.

Op werkdagen van 12.00 – 13.00 uur is ons telefonisch spreekuur. De aanwezige psychologen zijn dan bereikbaar voor korte vragen of boodschappen.

Voor informatie over onderzoek en behandeling van leerstoornissen kunt u terecht bij de Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd  . U kunt vragen te worden doorverbonden of u kunt rechtstreeks bellen via: 035-5231111. U kunt hier terecht met vragen rondom onderzoekstrajecten naar leerstoornissen en dyslexie. Hier kunt u ook verdere informatie krijgen over de groepstrainingen.

Op werkdagen na 13.00 uur kunnen we niet altijd de telefoon beantwoorden. In het weekeinde zijn we gesloten. U kunt altijd ons antwoordapparaat inspreken, denkt u er dan alstublieft aan om uw naam, telefoonnummer en eventueel de naam van degene in te spreken door wie u teruggebeld wilt worden.

U kunt ook geheel vrijblijvend  het contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op. Alle informatie die u verstrekt worden uiterst vertrouwelijk behandeld.

gooise-psychologen-praktijk-contact-banner